Verkooppunten

Op voorintekening

Nog voordat een cd verschijnt, delen wij tijdens concerten bestelkaarten uit. Via deze bestelkaarten kunt u cd's die nog moeten verschijnen op voorintekening met korting bestellen. Op de website vermelden wij tot wanneer deze korting geldig is. U betaalt dan slechts € 17,50 per cd inclusief btw en verzendkosten en wordt als eerste bediend. U krijgt uw bestelling opgestuurd zodra de cd klaar is, oftewel: nog voor deze in de winkels te verkrijgen is.

Gewone bestelling via deze website

Voor cd's die direct leverbaar zijn betaalt u € 20,00 inclusief btw en verzendkosten. Zodra uw betaling binnen is, sturen wij uw bestelling op. U heeft de cd dan binnen enkele dagen in huis.

Klassieke speciaalzaken

Onze distributeur Clavicenter levert onze cd's aan de klassieke vakhandel door de hele Benelux. Enkele weken nadat een cd is uitgekomen, is zij ook verkrijgbaar in de klassieke speciaalzaken in Nederland, BelgiŽ en Luxemburg.

Concerten

De musici verkopen hun bij ons opgenomen cd's op hun eigen concerten. Koopt u een cd op zo'n concert, dan maakt u de musici van nabij mee en bespaart u ons en uzelf de verzendkosten. Bovendien kunt u de musici vragen uw cd te signeren.
In toenemende mate zullen wij op deze site ook concertinformatie publiceren van de musici.